Arkivets 45 års fødselsdag fejres onsdag d. 22. maj 2019, kl. 15-20. “Åbent hus”.

Det er blevet en god tradition at fejre Egnsarkivets fødselsdag med et ”ÅBENT HUS” arrangement.
Billeder er et taknemmeligt emne at mødes over. Det giver anledning til en god snak og sætter gang i mange erindringer og fælles oplevelser.
I år finder vi motiver frem med bygninger fra området.
Gadebilleder med forretninger og huse, der for længst er borte eller ombygget til ukendelighed. Men også billeder af boliger, der ligner sig selv. Samt den store serie på 100 luftfotos over gårdene fra slutningen af 1940erne.
Hvis man tror, man har billeder i den nævnte genre, som Egnsarkivet ikke har, må I gerne tage dem med.
Vi kan kopiere, og I får dem med igen, eller vi kan låne dem. I er også meget velkomne til at forære dem til Egnsarkivet.
Vi glæder os til nogle hyggelige og afslappede timer i godt selskab med jer, der er interesseret i at se og høre om, hvad Egnsarkivet kan byde på, samt at få en snak om vores lokale historie i almindelighed.
Der vil også være billedserier kørende fra det seneste års arrangementer: Sidste års Åbent-Hus i maj. Byvandringen i Balle i august. Generalforsamlingen i år i februar.

“Byvandring” Skårupgård, torsdag d. 27. juni 2019 kl. 19.00

 

Dette års ”byvandring” bliver på Skårupgård og er tilrettelagt i et samarbejde mellem Søren Wümpelmann Juhl og Lokalhistorisk Forening.
Det vil foregå på den måde, at vi går en tur gennem haven og skoven og slutter af på Skårupgård, hvor der bliver mulighed for en afsluttende snak.
Søren Juhl vil her fortælle om driften i dag samt om rideskolen og efterfølgende vil Peter Boller fortælle om historien bag Skårupgård.
Her vil der kunne købes kaffe/the og kage for 20 kr.
Parkering kan foregå på gårdspladsen, Skårupgårdvej 101.